DELIKOMAT je slovensko podjetje, kjer že več kot 25 let skrbijo za bogato in kvalitetno ponudbo kav, toplih napitkov in prigrizkov v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, bencinskih servisih in drugih ustanovah.  Podjetje Delikomat s široko servisno mrežo oskrbuje kar 6 tisoč avtomatov po vsej Sloveniji in zaposluje že več kot 110 ljudi. Kavomati ponujajo kave priznanih blagovnih znamk (Jacobs, Nescafe, Barcafe, …), odlikujejo pa jih tudi hitrost priprave in enostavnost plačila.

Njihova skrb za okolje se odraža v uporabi naravi prijaznih produktov, družbeno odgovornost pa že vrsto let usmerjajo v podporo, pomoč in sponzoriranje različnih športnih, kulturnih in drugih dogodkov. 

Podjetje Delikomat je podprlo dogodek DAN ZA ZDRAVJE in GREMO LAUFAT 2020, ki se odvija 10. septembra 2020 v Apačah in ki je dogodek v sklopu letošnjega dobrodelnega projekta Okrog Slovenije 2020 – za male viteze. Na dogodku bodo z njihovimi toplimi napitki oskrbeli udeležence, športnike in tekače ter jih tako nagradili z gratis napitkom za njihov trud in sodelovanje v dogodku.