GLAVNI PODPORNIK PROJEKTA

OKROG SLOVENIJE 2021

POŠTA SLOVENIJE

Zadnje novice

Medijski pokrovitelji

Vse novice

UTRINKI IZ PRETEKLIH ŠPORTNIH DOGODKOV

O PROJEKTU

ODPOVEDANO
ŠPORTNO – DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2020

Nadaljuje se zgodba gibanja za male viteze. Iz večih razlogov. Najpomembnejši je ta, da se z gibanjem, rekreacijo in z organiziranimi tekaškimi dogodki zbirajo prepotrebna sredstva za ustanovo Mali vitez in s tem za rehabilitacije malih vitezov. Sredstva se zbirajo tako z prostovoljnimi prispevki / donacijami posameznikov udeležencev na tekaških dogpdkih, z donacijami podjetij in z SMS donacijami.

Športno-dobrodelni projekt Okrog Slovenije 2020 – za male viteze bo tako ponovno eden večjih tovrstnih športnih in dobrodelnih dogodkov v letu 2020 v Sloveniji. V okviru pripravljenih tekaških dogodkov se bo povezalo šport, rekreacijo, gibanje z zavedanjem o zdravju in pomenu zdravja za človeka. Pomebno vlogo bo imelo osveščanje o raku, posebaj o posledicah bolezni, ko ta prizadene osebo, mladostnika ali otroka in tako spremeni okolje življenja oz. odraščanja.

Organizirani tekaški dogodki se bodo pripravili kot tekaške krožne proge, kjer se udeleženci pridružijo glavnemu tekaču in tečejo v terminu teka poljubno dolgo. Pripravljen bo spremljevalni program z predstavitvijo lokalnih športnih organizacij in društev ter drugi animacijski oziroma športno-zabavni program.

Cilj projekta je, da glavni tekač v mesecu september odteče natančno 2020 km in sicer tako, da bo na zadnjem tekaškem dogodku (tj. 30. septembra 2020 v Rogaški Slatini) odtekel natančno toliko km (krogov), da bo zaključil projekt z 2020-timi odtečenimi kilometri.

Lokacije tekaških dogodkov

0
Brda
0
Žalec
0
Sevnica
0
Hoče
0
Pivka
0
Lendava
0
Ormož
0
Kostanjevica na Krki
0
Apače
0
Tolmin
0
Jesenice
0
Slov. Gradec
0
Škofljica
0
Ribnica
0
Črna na Kor.
0
Metlika
0
Rog. Slatina
0
Trbovlje
0
Idrija
0
Slov. Konjice

VIZUALNA PODPORA

www.devet.design

POGANJA NAS GOSTOVANJE NA ZABEC.NET 

Projekt so podprli: