Kdo je Bogomir Dolenc?

Je tekač, triatlonec in je oče. Predvsem pa je človek. Je oseba, ki se je pred leti odločil spremeniti svoj način življenja, ki ni bil nikakor povezan s športom, gibanjem in rekreacijo. V to sta ga prisilila dva dogodka, iz katerih je dobil najboljše sporočilo življenja.

Njegova športa sta dva. Triatlon in tek. V triatlonu, za katerega pravi, da je najlepši šport, uživa zase in se prepusti uživanju lepot narave in okolja športa. V teku pa tekmuje v svoji tekmi, a ne s časom, hitrostjo in uvrstitvami, ampak z izvedenim dogodkom, kjer sebe in svoje telo podvrže ekstremu in na tak način pomaga zbirati denarna sredstva socialno ogroženim, lačnim in bolnim osebam.

Bogomir Dolenc je sprejel odločitev. Odločitev za gibanje in za športno življenje, s katerim želi dati sporočilo ostalim. Sporočilo je tudi nazorno podano v pogovoru z Dušan Berne (link).

Z družino živi v Studenicah, kjer se tudi pripravlja na ekstremne športne projekte. Je predsednik športnega kluba E.M.I., katerega poslanstvo je podpirati tiste člane, ki s svojo športno dejavnostjo dosegajo ekstremne športne rezultate in v okolju puščajo večji športni, humanitarni in družbeni pomen. Je član tudi večih drugih društev, sodeluje pa tudi z mnogimi športnimi društvi iz drugih krajev Slovenije, ki razumejo njegovo razmišljanje, podpirajo njegovo delovanje in mu po svojih zmožnostih tudi pomagajo ter ga podpirajo.

Moto tekača

Pain is temporary, victory is forever. So, it is always never give up!

Are you Dedicated, Hardworking, and Fun? Join Us!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. ex ea commodo consequat.

See job offers

Bi radi podprli ekipo  in tekača tudi vi?

Projekt zahteva znatna sredstva za priprave tekača, nabavo opreme za priprave in za izvedbo projekta ter za nemoteno izvedbo projekta (potni stroški, stroški nastanitev, stroški prehrane, oskrba tekača, drugo).

Vabimo podjetja in organizacije k podpori. Vse sponzorje oglašujemo na web strani, avtomobilih, opremi ekipe in na dresu tekača.

POMAGAJTE EKIPI IN TEKAČU TUKAJ